NJORD kan u helpen financiele resultaatverbeteringen te realiseren en reorganisaties door te voeren die de gehele organisatie raken. Door de directe aanpak zullen veranderingen snel merkbaar en zichtbaar zijn binnen de organisatie. Dit genereert een positief effect op motivatie en leidt tot een sneller en beter resultaat. NJORD kan ingezet worden voor projecten die bijdragen aan:

  • Omzetverbetering: Improving Customer Service Levels, Co-sourcing, Business Development, New Product Introduction, M&A support;
  • Winstoptimalisatie: Sourcing & Procurement, Supply Chain Excellence, Outsourcing, Negotiation, Process Optimization (LEAN);
  • Verbetering werkkapitaal: Planning, Inventory Control, Category Management, Payment Terms, Supplier Finance;
  • Reorganisaties: Strategy Development, Transitiemanagement, Compententiemanagement, People Development.

Vaak hebben bedrijven moeite met het vertalen van een lange termijn strategie naar een specifieke korte termijn agenda: "Wat betekent dit voor de dagelijkse werkzaamheden?"; "Wat moeten we dan morgen anders gaan doen?". Hierbij gaat het in veel gevallen niet alleen om het aanpassen van processen, maar juist om persoonlijke gedragsverandering en het geven van verantwoordelijkheid aan de medewerkers. NJORD heeft de skills en toolset om medewerkers hierbij te helpen.

Dus naast transparantie en een robuste projectaanpak, karakteriseert de enorme betrokkenheid met medewerkers en organisatie de werkwijze van NJORD. De combinatie garandeert het gewenste projectresultaat.